B2B

handdoeken en badjassen


B2B

Dit is de business to business pagina. Voor groothandelprijzen mag u contact opnemen.

Bent u geintereseert in onze producten, of misschien wilt u badlakens of badjassen voorzien van uw bedrijfs logo of naam.

Dit is mogelijk. Wij bieden verschillende mogelijkheden die hier uitgelegt worden. Vraag een offerte op of bel:0492-830522

 

Sublimeren:

Sublimeren is het aanbrengen van een print op een handdoek. Deze handdoek is voorzien van een gestikte band met een afmeting van 40cm x 8cm.

De afbeelding mag niet groter zijn als 38cm x 7cm. Vaak word dit opgevuld met een afbeelding of logo, met daarnaast een tekst of naam.

Sublimeren is een redelijk betaalbare optie voor een mooi en persoonlijk kado. Deze vorm is ook betaalbaar voor kleinere afnames.

 

Sublimeren                                  Sublimeren voorbeeld

 

 

Borduren:


Borduren is het instikken van een naam of logo. Bij borduren heb je alle vrijheid waar je dit op zou willen. Je moet dan denken aan: washandje, handdoek, douchlaken, badlaken en badjassen.

De producten die wij aanbieden, om de borduren zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Dit is de meest toegepaste manier van reclame. Zeker in de B&B, sauna en hotel branch.

Bij borduren moet je rekening houden met een maximale grote van 12 cm. Geborduurd badtextiel is verkrijgbaar vanaf grotere aantallen. 


Borderen van een badlaken                                                 Geborduurd textiel

 

 

Digitaal printen:


Digitaal printen is bijna kunst, hiermee heb je de mogelijkheid om een afbeelding volledig op een badlaken te laten "printen".

Dit ziet er erg goed en mooi uit zoals je kan zien in de afbeelding hier onder. Digitaal printen is mogelijk vanaf 100 stuks. Een label met eigen merknaam is een optie vanaf 500 stuks.


Digitaal printen voorbeeld

 

Badcare.nl


Is uw interesse gewekt, wilt u meer weten?

Vraag een offerte op of neem contact op :0492-830522